POMÁHEJTE S NÁMI, ŽÁDÁME VÁS O PODPORU.

Za každou formu pomoci jsme rádi! Vyberte si způsob, který pro Vás bude nejpřijatelnější:

• PODPOŘTE NÁS FINANČNĚ - Rádi byste pomohli, ale nemáte dostatek času, energie? Chcete podpořit naše dlouhodobé aktivity? Pak budeme rádi za Vaši finanční pomoc - ať už malá či velká částka, pomůže nám cokoliv!

• PODPOŘTE NÁS PŘI VEŘEJNÝCH SBÍRKÁCH NEBO V POSTNÍ ALMUŽNĚ – Potkáte naše koledníky? Naši kasičku v kostele? Slyšeli jste v postní době něco o Postní almužně? To jsou přesně ty chvíle, kdy prosíme o podporu v rámce celé Charity ČR, jejíž jsme součástí.

• PODPOŘTE AKTUÁLNÍ ÚČELOVÉ SPECIÁLNÍ SBÍRKY - Také jste slyšeli nebo četli o nějaké nouzi? Pokud se do pomoci zapojuje i Charita a cítíme, že by podpora mohla být i z našeho regionu, patrně jsme se ke sbírce nějak připojili. Pojďte to toho s námi

• PODPOŘTE NÁS MATERIÁLNÍM DAREM - Chcete udělat dobrý skutek a darovat určitou věc? Můžete se inspirovat seznamem věcí, které aktuálně sháníme např. ve vyhlášených materiálech sbírkách.

• PODPOŘTE NÁS NĚKTERÝM PRODUKTEM SVÉ FIRMY - Nechcete dávat peníze přímo, ale přesto pomoci? Můžete nám darovat něco z toho, čím se Vaše firma zabývá - práce řemeslníků, produkty tiskáren, převoz materiálu atd.

• PROPAGUJTE NÁS - Šiřte informace o naší činnosti mezi veřejností. Říká se, že člověk musí slyšet o nové věci ze tří různých míst, než se pro ni rozhodne.

• MLUVTE O NÁS SE SVÝMI PŘÁTELI A KAMARÁDY - Neboť důvěra vždy vzrůstá, když nám o něčem dobrém poví někdo, komu důvěřujeme.

• STAŇTE SE NAŠIMI FANOUŠKY NA FACEBOOKU MAATEŘSKÉHO CETRA SRDÍČKO A SDÍLEJTE NAŠE NOVINKY SVÝM PŘÁTELŮM - nejjednodušší a zároveň efektivní možnost pomoci. Vůbec nic Vás nestojí a přitom nám pomůžete.

• STAŇTE SE NAŠÍM DOBROVOLNÍKEM - nemáte mnoho, ale dost na to, abyste se rozdělili? Neustále hledáme dobrovolníky pro konkrétní činnosti na pomoc lidem s různými znevýhodněními. Pokud se Vám nelíbí slovo dobrovolník, zapomeňte na něj. Není důležité. Důležité je, že pro naše klienty chcete něco udělat.