Charita Konice

Pracovník v sociálních službách

Dům pokojného stáří Bohuslavice Plný úvazek Ihned nebo dle dohody výběrové řízení
Kontaktní osoba
Mgr.Bc. Pavlína Pašová

vedoucí DPS Bohuslavice
Tel.: 739 524 365 E-mail: pavlina.pasova@konice.charita.cz

Jedná se o zajištění péče o uživatele Domu pokojného stáří Bohuslavice - domov pro seniory. Náplň práce spočívá zejména v provádění pečovatelských úkonů (pomoc při podávání stravy, osobní hygieně, oblékání, přesunu na lůžko nebo vozík, polohování, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím atd.). Účelem péče je zajištění biologických, psychických a sociálních potřeb, zachování nebo navrácení soběstačnosti. Součástí je i péče o nevyléčitelně nemocné.

Jedná se o služby v nepřetržitém provozu - 12 hodinové pracovní směny – denní a noční.

Požadujeme: vzdělání dle zákona č. 108/2006 Sb., § 116 - tj. vzdělání v sociálním oboru nebo kurz pro pracovníky v sociálních službách (požadované vzdělání lze doplnit v průběhu pracovního poměru), základní uživatelskou znalost práce na PC (zápisy denních záznamů), zdravotní stav odpovídající náročnosti profese, trestní bezúhonnost, komunikativní dovednosti, samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost, empatii a přátelský přístup ke starým a nemocným občanům.

Nabízíme: smysluplnou a odpovědnou práci na plný úvazek, zázemí stabilní církevní neziskové organizace, podporu dalšího vzdělávání a rozvoje včetně supervizí, osobnostní růst, pracovní poměr na 1,00 úvazku na dobu určitou na 1 rok s možností prodloužení, zaměstnanecké výhody (5 týdnů dovolené, příspěvek na stravné).

Nástupní mzda včetně příplatků až 18.500 - 21.500 Kč.