Pracovník v sociálních službách

Nástup: Dle dohody
Výběrové řízení: Ano
Kontaktní osoba: Mgr.Bc. Pavlína Pašová

Jedná se o zajištění péče o uživatele Domu pokojného stáří Bohuslavice -  domov pro seniory. Náplň práce spočívá zejména v provádění pečovatelských úkonů (pomoc při podávání stravy, osobní hygieně, oblékání, přesunu na lůžko nebo vozík, polohování, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím atd. Účelem péče je  zajištění biologických, psychických a sociálních potřeb, zachování nebo navrácení soběstačnosti. Součástí je i péče o nevyléčitelně nemocné.

Jedná se o služby v nepřetržitém provozu - 12 hodinové pracovní směny – denní a noční.

Požadujeme: vzdělání (Pozn: Požadované vzdělání lze doplnit v průběhu pracovního poměru, dle dohody také s úhradou zaměstnavatele.) dle zákona č. 108/2006 Sb., § 116 - tj. vzdělání v sociálním oboru nebo kurz pro pracovníky v sociálních službách,  základní uživatelskou znalost práce na PC (zápisy denních záznamů), zdravotní stav odpovídající náročnosti profese, trestní bezúhonnost, komunikativní dovednosti, samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost, empatii a přátelský přístup ke starým a nemocným občanům.

Nabízíme: zázemí stabilní církevní neziskové organizace, podporu dalšího vzdělávání a rozvoje, osobnostní růst, pracovní poměr na 1,00 úvazku na dobu určitou na 1 rok s možností prodloužení, po dvou letech možnost smlouvy na dobu neurčitou, zaměstnanecké výhody (5 týdnů dovolené, příspěvek na stravné), nástup dle dohody.