Přejeme Vám požehnané Velikonoční svátky

Kuchař - kuchařka

Organizace: Charita Konice
Místo výkonu: Dům pokojného stáří Bohuslavice
Typ vztahu: Dohoda o provedení práce
Nástup: Dle dohody
Výběrové řízení: Ne
Kontaktní osoba: Mgr.Bc. Pavlína Pašová

Jedná se o přípravu a výdej stravy pro uživatele a zaměstnance, včetně vedení požadované dokumentace,  v rámci Domu pokojného stáří Bohuslavice -  domov pro seniory. Náplň práce v pracovních dnech spočívá v přípravě snídaní a večeří pro uživatele a výdeji obědů od dodavatele, v případě dodané stravy nevhodné pro uživatele s dietou také připravení vhodné stravy. O sobotách, nedělích, svátcích a ve dnech, kdy dodavatel nezajistí dodávku hlavního jídla, je náplní práce příprava celodenní stravy. Strava je pro uživatele zajišťována 7 dnů v týdnu, 365 dnů v roce, jedná se o 12 hodinové denní směny. K dojíždění na služby je výhodou řidičský průkaz skupiny B.

Požadujeme: střední odborné vzdělání s výučním listem. Zdravotní stav odpovídající náročnosti profese, trestní bezúhonnost, komunikativní dovednosti, samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, spolehlivost, schopnost týmové spolupráce a odpovídající pracovní nasazení,  odolnost vůči stresovým situacím,  trpělivost, empatii a vztah ke starým a nemocným občanům. Nabízíme zázemí stabilní církevní neziskové organizace, zaměstnanecké výhody (příspěvek na stravné), nástup dle dohody.