Charita Konice

Kuchař - kuchařka

Dům pokojného stáří Bohuslavice Plný úvazek Ihned nebo dle dohody bez výběrového řízení
Kontaktní osoba
Mgr.Bc. Pavlína Pašová

vedoucí DPS Bohuslavice
Tel.: 739 524 365 E-mail: pavlina.pasova@konice.charita.cz

Jedná se o samostatnou práci - přípravu a výdej stravy pro uživatele a zaměstnance, včetně vedení požadované dokumentace,  v rámci Domu pokojného stáří Bohuslavice - domov pro seniory s kapacitou 47 uživatelů. Náplň práce v pracovních dnech spočívá v přípravě snídaní a večeří pro uživatele a výdeji obědů od dodavatele, v případě dodané stravy nevhodné pro uživatele s dietou také připravení vhodné stravy. O sobotách, nedělích, svátcích a ve dnech, kdy dodavatel nezajistí dodávku hlavního jídla, je náplní práce příprava celodenní stravy. Strava je pro uživatele zajišťována 7 dnů v týdnu, 365 dnů v roce, jedná se o 12 hodinové denní směny. K dojíždění na služby je výhodou řidičský průkaz skupiny B. Mzda od 20 700,- Kč.

Požadujeme: střední odborné vzdělání s výučním listem, zdravotní stav odpovídající náročnosti profese, trestní bezúhonnost, komunikativní dovednosti, samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, spolehlivost, schopnost týmové spolupráce a odpovídající pracovní nasazení, odolnost vůči stresovým situacím, trpělivost, empatii a vztah ke starým a nemocným občanům.

Nabízíme: zázemí stabilní církevní neziskové organizace, podporu dalšího vzdělávání a rozvoje, zaměstnanecké výhody (příspěvek na stravné, 5 týdnů dovolené), denní 12-ti hodinové směny včetně sobot a nedělí a svátků. Pracovní poměr na dobu určitou do 30. 6. 2024 - zástup za dovolenou a nemoc. Dle situace možnost prodloužení smlouvy.