Tříkrálová sbírka 2021 na Konicku
31. ledna 2021 Články

Tříkrálová sbírka 2021 na Konicku

Tradiční koledování tříkrálové sbírky letos neproběhlo. Důvodem byly trvale vysoké počty nemocných tzv. Covid19 a tím spojená starost a odpovědnost za zdraví a životy koledníků a jejich rodin, dobrovolníků, organizátorů, dárců a veškeré veřejnosti, která se s koledníky potkává a přišla by do styku.

I když se neuskutečnilo klasické a tradiční koledování, Charita nebyla v rámci Tříkrálové sbírky pasivní.

Tříkrálová sbírka je významným zdrojem financování naší činnosti. Pro Vás, kterým osud Charity ležel na srdci a chtěli jste ji podpořit, jsme připravil řadu veřejně přístupných míst, kde byly konkrétně umístěny naše sbírkové kasičky. Děkujeme všem, kteří nám to umožnili, všem kteří nám do kasiček přispěli a pomohli ke krásnému výsleku (viz připojená tabulka). Celorepublikové výsledky najdete na tomto odkazu - výsledky ČR.

Pokud jste se o Tříkrálové sbírce z nějakého důvodu nedozvěděli a chcete-li Charitu Konice ještě finančně podpořit, využijte naši ON-LINE KASIČKU.

qr_platba_konice

Lze využít i možnost zaslání daru ze svého bankovního konta. V tom případě Vám může pomoci kod tzv. QR platby. QR platba má přednastavené všechny údaje (číslo tříkrálového účtu i variabilní symbol darů pro Charitu Konice), stačí vyplnit pouze částku, kterou chcete darovat.

Pokud chcete zadat příkaz ručně
Číslo účtu: 66008822/0800
Variabilní symbol tříkrálových darů pro Charitu Konice: 77707011

Tříkrálové dary jsou takto přijímány do konce dubna 2021.

Řadu dalších informací o celorepublikově pořádané tradiční Tříkrálové sbírce najdete na: www.trikralovasbirka.cz

Máte-li jakýkoli dotaz, připomínku, chybí-li Vám zde jakákoli informace, prosím obraťte se na naše koordinátorky sbírky

Naděždu Páleníkovou, DiS.  nebo   Svatavu Grulichovou

Dary do sbírkových kasiček (a dms) jsou anonymní a nelze k nim získat potvrzení pro daňové účely. Dary odeslané z konta či bankovní karty lze identifikovat a potvrzení k nim lze vyžádat po vyplnění formuláře - klikněte ZDE. Pro daňové účely je pak obdržené potvrzení vyhovujícím dokladem. Pokud potřebujete darovací smlouvu, pište prosím na adresu: sekretariat@charita.cz