Den Charity Konice 2022
3. října 2022 Články

Den Charity Konice 2022

Dne 27. 9. 2022 proběhl Den Charity

Při příležitosti Dne Charity, který se konal dne 27. 9. 2022, jsme presentovali naše služby na náměstí TGM v Konici. Tento den si každoročně připomínáme na svátek Svatého Vincence z Paula, který je patronem charitního díla.

Děkujeme všem návštěvníkům, kteří nás navštívili, přišli si změřit tlak krve a glykémii, chvíli s námi poseděli a dali si šálek dobré kávy nebo čaj. Tuto akci přišlo podpořit cca 100 návštěvníků, kterým děkujeme, že se s námi chvíli zastavili, sdělili nám svoje starosti a případně načerpali informace o službách, které Charita Konice poskytuje. Byla také možnost zakoupení výrobků, které klienti Domu pokojného stáří v Bohuslavicích vyrobili a udělat si radost z malého dárku.

Charita Konice poskytuje svoje služby na Konicku již 29 let, zajišťuje pomoc lidem Konického regionu v rámci přímé péče terénních služeb - Pečovatelské a Odlehčovací služby, Domácí zdravotní a hospicové péče, pobytovou službu v Domě pokojného stáří v Bohuslavicích a Mateřské centrum Srdíčko, kde dochází k mezigeneračním setkáváním, individuálnímu poradenství a které je místem, kde se mohou rodiče na mateřské či rodičovské dovolené setkávat se svými dětmi a jejich vrstevníky v rámci pravidelných programů pro děti. 

Neváhejte se na nás proto obrátit s prosbou o pomoc či radu při řešení Vaší nepříznivé sociální situace. Naši pracovníci jsou tu pro Vás a vždy se snaží všem poradit, pomoci nebo vyslechnout, při obtížných situacích, které každodenně řešíte. 

Těšíme se, že společně budeme moci v příštím roce oslavit 30 výročí existence Konické Charity.

Děkujeme za podporu a spolupráci všem spolupracujícím institucím, rodinám klientů a především klientům, kteří nám zachovávají svoji přízeň. Služby Charity Konice jsou tu pro Vás, proto se na ně  můžete obrátit s prosbou o pomoc.