Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Podzimní dětská burza v Srdíčku

Zveme Vás na Podzimní a zimní dětskou burzu v MC Srdíčko. Konický zámek, 16. 10. 2018 v 8 – 15 hod.(prvním patro, místnost č. 213). Nakoupíte u nás za dobré ceny nejen oblečení, boty, hračky, kočárky, odrážedla, sety do postýlky, ale prostě vše pro Vaše děti.

Pozvánka - léčebné polévky

Poradkyně pro výživu a zdravý životní styl, autorka řady knih o makrobiotice Ing. Dagmar Lužná, bude přednášet v MC Srdíčko.

Mateřské centrum v říjnu

Klikněte na aktuální program Mateřského centra Srdíčko v Konici. Řekněte o tom všem okolo, něco si vyberte a přijďte. Těšíme se na vás.

Pracovníci Charity Konice Vás zvou k oslavě Dne Charity

Charita Konice se jako každý rok přidává k oslavě Dne Charity.

Mateřské centrum v září

Snížení dotací státu v sociální oblasti ohrozí životy lidí

145 tisícům, tolika lidem pomohla v loňském roce v naší zemi Charita Česká republika. Jako největší nestátní poskytovatel sociálních a zdravotních služeb v Česku proto považujeme za důležité upozornit v souvislosti s debatou o financování neziskových organizací, že jakékoli snížení dotací v sociální oblasti ohrozí životy lidí. A dodáváme, že dotace je naopak potřeba zvyšovat, protože celá sociální oblast je dlouhodobě podfinancovaná.

Vojenský fond solidarity vyhlásil sbírku na pomoc rodinám tří padlých vojáků

Vojenský fond solidarity vyhlásil mimořádnou finanční sbírku ve prospěch rodin vojáků rotného Martina Marcina, desátníka Kamila Beneše a desátníka Patrika Štěpánka, kteří zahynuli v neděli 5. srpna 2018 při útoku sebevražedného atentátníka v Afghánistánu. Přispět lze na účet nebo formou DMS, a to do 31. srpna 2018.

Prázdninové odpoledne se Srdíčkem se vydařilo

Mateřské centrum Srdíčko ve spolupráci s Městským kulturním střediskem Konice a Sborem dobrovolných hasičů Konice uspořádalo v pátek 20. července akci pro děti s názvem Prázdninové odpoledne se Srdíčkem.

Prázdninové odpoledne na zámku

Místo: Zámek Konice