Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Koledníky zveme na Tříkrálové bruslení 2019

Již tradičně sveme tříkrálové koledníky na kluziště v Konici, abychom jim i touto formou poděkovali za jejich dobrovolnictví v rámci Tříkrálové sbírky. Pozvánka.

Jeden vedle druhého, stovky kilometrů v mrazu. Jak se jelo Vánočním balíčkům na Ukrajinu

Sníh a mráz, 1 600 kilometrů na jeden zátah, hodiny na hranicích, potyčka mezi kamioňáky… Taková byla cesta více než 400 vánočních balíčků na západní Ukrajinu. Dětem z rodin v nouzi či dětských domovů je přivezl Leoš Mrtvý z Arcidiecézní charity Olomouc s kolegou Karlem. Nákladní auto naložené radostí, cesta dlouhá. Už podesáté…

Tříkrálové koledování na Konicku

První novoroční víkend již po dvacáté patřil tříkrálové sbírce, koledníkům, koledování, křídě a požehnání.

Program MC Srdíčko na leden

Klikněte na aktuální program Mateřského centra Srdíčko v Konici. Řekněte o tom všem okolo, něco si vyberte a přijďte. Těšíme se na vás.

Mateřské centrum v prosinci

Napsali o uspávání Broučků ...

O letošním uspávání broučků v Prostějovském deníku.

Vánoční balíčky i z Konice

I naše Charita je zapojená do humanitární akce Arcidiecézní Charity Olomouc "Dárek pro Ukrajinu" jehož prostřednictvím budou připraveny dárky 414 potřebných dětem na Ukrajině.

Mateřské centrum v listopadu

Drakiáda 2018

Velké i malé krotitelé draků zveme na Drakiádu 2018

K uspávání broučků zve Srdičko