Vánoční balíčky i z Konice

I naše Charita je zapojená do humanitární akce Arcidiecézní Charity Olomouc "Dárek pro Ukrajinu" jehož prostřednictvím budou připraveny dárky 414 potřebných dětem na Ukrajině.

Mateřské centrum v listopadu

Klikněte na aktuální program Mateřského centra Srdíčko v Konici. Řekněte o tom všem okolo, něco si vyberte a přijďte. Těšíme se na vás.

Drakiáda 2018

Velké i malé krotitelé draků zveme na Drakiádu 2018

K uspávání broučků zve Srdičko

Mateřské centrum Srdíčko a Městské kulturní centrum Vás zvou na Uspávání broučků a lampionovou procházku

Humanitární sbírka

Materiální sbírka Charity Konice

Charita Konice pořádá ve středu 24. října a ve čtvrtek 25. října tradiční humanitární materiální sbírku.

Na Vánoční balíčky se letos těší 414 chudých dětí z Ukrajiny

Roman s vánočním dárkem Foto: P. Langer, ACHO

Chaloupka, ve které žijí dvě cizí rodiny. Nevede k ní silnice, cesta je bahnitá, plná děr. V ukrajinském Lopatynu takhle bydlí desetiletý Roman. Chlapec má Downův syndrom, rodina je chudá, loni neměla doma ani vánoční stromeček. O to víc chlapci udělal radost Vánoční balíček. Čeští dárci mu poslali sportovní bundu, papírové skládačky, hakisak a fotbalový míč. Arcidiecézní Charita Olomouc dopravuje dárky na Ukrajinu každý rok, letos má na seznamu 414 potřebných dětí, které zájemci z ČR mohou obdarovat. Je to o 73 dětí víc než loni...

Podzimní dětská burza v Srdíčku

Zveme Vás na Podzimní a zimní dětskou burzu v MC Srdíčko. Konický zámek, 16. 10. 2018 v 8 – 15 hod.(prvním patro, místnost č. 213). Nakoupíte u nás za dobré ceny nejen oblečení, boty, hračky, kočárky, odrážedla, sety do postýlky, ale prostě vše pro Vaše děti.

Pozvánka - léčebné polévky

Poradkyně pro výživu a zdravý životní styl, autorka řady knih o makrobiotice Ing. Dagmar Lužná, bude přednášet v MC Srdíčko.

Pracovníci Charity Konice Vás zvou k oslavě Dne Charity

Charita Konice se jako každý rok přidává k oslavě Dne Charity.

Mateřské centrum v září

Program MC zaří 2018