Zdravotní sestra - částečný úvazek nebo DPP

Nástup: dle dohody
Výběrové řízení: Ne
Kontaktní osoba: Mgr.Bc. Pavlína Pašová

Jedná se o ošetřovatelskou péči v rámci Domu pokojného stáří Bohuslavice -  domov pro seniory.

Náplň práce spočívá zejména v provádění odborných zdravotních výkonů zdravotní péče. Účelem ošetřovatelské péče je udržení, podpora a navrácení zdraví a uspokojování biologických, psychických a sociálních potřeb změněných nebo vzniklých v souvislosti s oslabením zdravotního stavu a dále rozvoj, zachování nebo navrácení soběstačnosti, součástí je i péče o nevyléčitelně nemocné. Jedná se o služby v nepřetržitém provozu - 12 hodinové pracovní směny – denní a noční.

Požadujeme: SZŠ nebo VOŠ zdravotnická nebo VŠ ve zdravotnickém oboru, základní uživatelskou znalost práce na PC (zápisy denních záznamů),  zdravotní stav odpovídající náročnosti profese, trestní bezúhonnost, komunikativní dovednosti, samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost, empatii a přátelský přístup ke starým a nemocným občanům.

Nabízíme: zázemí stabilní církevní neziskové organizace, podporu dalšího vzdělávání a rozvoje, osobnostní růst. zaměstnanecké výhody. Nástup dle dohody.