Zdravotní sestra - částečný úvazek nebo DPP

Nástup: 30. dubna
Výběrové řízení: Ano
Kontaktní osoba: Mgr.Bc. Pavlína Pašová

Jedná se o ošetřovatelskou péči v rámci Domu pokojného stáří Bohuslavice -  domov pro seniory.

Náplň práce spočívá zejména v provádění odborných zdravotních výkonů zdravotní péče. Účelem ošetřovatelské péče je udržení, podpora a navrácení zdraví a uspokojování biologických, psychických a sociálních potřeb změněných nebo vzniklých v souvislosti s oslabením zdravotního stavu a dále rozvoj, zachování nebo navrácení soběstačnosti, součástí je i péče o nevyléčitelně nemocné. Jedná se o služby v nepřetržitém provozu - 12 hodinové pracovní směny – denní a noční.

Požadujeme: SZŠ nebo VOŠ zdravotnická nebo VŠ ve zdravotnickém oboru,  platné osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu dle zákona č. 96/2004 Sb., základní uživatelskou znalost práce na PC (zápisy denních záznamů),  zdravotní stav odpovídající náročnosti profese, trestní bezúhonnost, komunikativní dovednosti, samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost, empatii a přátelský přístup ke starým a nemocným občanům.

Nabízíme: zázemí stabilní církevní neziskové organizace, podporu dalšího vzdělávání a rozvoje, osobnostní růst. zaměstnanecké výhody. Nástup dle dohody.