Všeobecná zdravotní sestra, plný i částečný úvazek

Organizace: Charita Konice
Místo výkonu: Konice a okolí (terénní zdravotnická služba)
Nástup: Dle dohody
Výběrové řízení: Ne
Kontaktní osoba: Iveta Koudelková

Náplň práce zdravotní sestry v domácí zdravotní službě spočívá zejména v provádění odborných zdravotních výkonů dle ordinace praktického lékaře a lékaře po propuštění pacienta z hospitalizace domů. Účelem domácí zdravotní služby je udržení, podpora a navrácení zdraví a uspokojování biologických, psychických a sociálních potřeb změněných nebo vzniklých v souvislosti s poruchou oslabením / změnou zdravotního stavu a dále rozvoj, zachování nebo navrácení soběstačnosti. Součástí je i péče o nevyléčitelně nemocné, zmírňování jejich utrpení a zajištění klidného umírání a důstojné přirozené smrti. Služby pacientům v domácnosti  jsou zdravotními sestrami zajišťovány 7 dní v týdnu, 365 dnů v roce.

Požadujeme: SZŠ nebo VOŠ zdravotnická nebo vyšší vzdělání ve zdravotnickém oboru. Specializační studium ve zdravotnictví výhodou. Řidičský průkaz skupiny B. Zdravotní stav odpovídající náročnosti profese, trestní bezúhonnost, komunikativní dovednosti, samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, spolehlivost, flexibilitu, schopnost týmové spolupráce a odpovídající pracovní nasazení, profesionální a příjemné vystupování, základní uživatelskou znalost práce na PC (zápisy denních záznamů), psychickou odolnost, odolnost vůči stresovým situacím a kladný vztah ke starým a nemocným pacientům.

Nabízíme: zázemí stabilní církevní neziskové organizace, příjemný kolektiv, podporu dalšího vzdělávání a rozvoje, osobnostní růst. Pracovní poměr na 1,00 úvazku, na dobu určitou - 1 rok  s možností prodloužení smlouvy nebo částečný za stejných podmínek vč. přechodu na úvazek plný. Zaměstnanecké výhody (příspěvek na stravné, 5 týdnů dovolené, služební telefon), nástup dle dohody.