Den charity 2017

DNE CHARITY

Všeobecná zdravotní sestra

Organizace: Charita Konice
Místo výkonu: Konice a okolí (terénní zdravotnická služba)
Typ vztahu: Plný úvazek
Nástup: Dle dohody
Výběrové řízení: Ano
Kontaktní osoba: Iveta Koudelková

Náplň práce zdravotní sestry v domácí zdravotní službě spočívá zejména v provádění odborných zdravotních výkonů dle ordinace praktického lékaře a lékaře po propuštění pacienta z hospitalizace domů. Účelem domácí zdravotní služby je udržení, podpora a navrácení zdraví a uspokojování biologických, psychických a sociálních potřeb změněných nebo vzniklých v souvislosti s poruchou oslabením / změnou zdravotního stavu a dále rozvoj, zachování nebo navrácení soběstačnosti. Součástí je i péče o nevyléčitelně nemocné, zmírňování jejich utrpení a zajištění klidného umírání a důstojné přirozené smrti. Služby pacientům v domácnosti  jsou zdravotními sestrami zajišťovány 7 dní v týdnu, 365 dnů v roce.

Požadujeme: SZŠ nebo VOŠ zdravotnická nebo vyšší vzdělání ve zdravotnickém oboru. Specializační studium ve zdravotnictví výhodou. Platné osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu dle zákona č. 96/2004 Sb., řidičský průkaz skupiny B. Zdravotní stav odpovídající náročnosti profese, trestní bezúhonnost, komunikativní dovednosti, samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, spolehlivost, flexibilitu, schopnost týmové spolupráce a odpovídající pracovní nasazení, profesionální a příjemné vystupování, základní uživatelskou znalost práce na PC (zápisy denních záznamů), psychickou odolnost, odolnost vůči stresovým situacím a kladný vztah ke starým a nemocným pacientům.

Nabízíme: zázemí stabilní církevní neziskové organizace, příjemný kolektiv, podporu dalšího vzdělávání a rozvoje, osobnostní růst. Pracovní poměr na 1,00 úvazku, na dobu určitou - 1 rok  s možností prodloužení smlouvy. Zaměstnanecké výhody (příspěvek na stravné, 5 týdnů dovolené, služební telefon), nástup dle dohody.