Sociální pracovník/pracovnice

Organizace: Charita Konice
Místo výkonu: Dům pokojného stáří Bohuslavice
Typ vztahu: Plný úvazek
Nástup: Dle dohody (spěchá)
Výběrové řízení: Ano
Kontaktní osoba: Mgr.Bc. Pavlína Pašová

Jedná se o přímou práci se seniory a jejich rodinami a zajištění administrativních činností spojených s přijetím a pobytem uživatelů  v Domě pokojného stáří Bohuslavice -  domově pro seniory  dle zákona o sociálních službách.

Náplň práce zahrnuje jednání se zájemci, provádění  sociálních šetření u žadatelů, vyřizování žádostí o umístění do domova, vedení osobní dokumentace uživatelů a evidencí spojených s jejich pobytem, vypracovávání organizačních metodik práce a metodik týkajících se standardů kvality sociálních služeb, zpracovávání statistických výkazů, metodické vedení klíčových pracovníků v rámci individuálního plánování, poskytování obecného sociálně právního poradenství uživatelům, komunikaci s úřady a jinými institucemi, spolupráci na přípravě a realizaci aktivizačních činností pro uživatele.

Jedná se o práci v jednosměnném provozu – 8 hodinové denní směny, pondělí až pátek.

Požadujeme: vysokoškolské nebo vyšší odborné vzdělání dle zákona č. 108/2006 Sb., § 110 (4), trestní bezúhonnost, znalost zákona o sociálních službách, komunikativní dovednosti, samostatnost, organizační schopnosti, zodpovědnost, spolehlivost, empatii, ztotožnění se s činností Charity a jejími hodnotami,  aktivní práci na PC (především Microsoft Office, Internet, MS Outlook), řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič).

Nabízíme: smysluplnou a odpovědnou práci na plný úvazek, zázemí stabilní církevní neziskové organizace, podporu dalšího vzdělávání a rozvoje včetně supervizí, osobnostní růst, zaměstnanecké výhody (5 týdnů dovolené, příspěvek na stravné, služební telefon, notebook).

Hrubá mzda  24000,-- Kč