Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Mateřské centrum v květnu

Přinášíme program Mateřského centra Srdíčko v Konici na měsíc květen. Vyberte si, co by Vás zajímalo a přijďte.

Postní almužna v konickém děkanátu

Odevzdáním postních krabiček při bohoslužbě na květnou neděli, ukončili také farníci konického děkanátu svoji letošní postní almužnu. Hodnoty jejich postní újmy, které se věřící rozhodli vložit do postních krabiček, podpoří pomoc potřebným celkovou částkou 87 796 Kč. Upřímně všem děkujeme.

Jarní dětská burza

Nakoupíte za dobré ceny nejen  oblečení, boty, hračky, kočárky, odrážedla, sety do postýlky … prostě vše pro děti.

Plakátky:

Jarní dětská burza MC Srdíčko.docx

Jarní dětská burza MC Srdíčko.pdf

Místo: Konice, Zámek, Mateřské centrum Srdíčko
Termín: 20. 3. 2018

Jarní dětská burza

Plakátky:

Jarní dětská burza MC Srdíčko.docx

Jarní dětská burza MC Srdíčko.pdf

Mateřské centrum v dubnu

Koukněte prosím na náš dubnový program a nechte se pozvat na některou z aktivit. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Workshop na téma  Ostrov rodiny a jak a kdy dát dítě  do MŠ bez stresu

V sobotu 14. 4. 2018 od 10.00 – cca 13.00 hod. pořádá MC SRDÍČKO v KONICI pro rodiče workshop na téma Ostrov rodiny a jak a kdy dát dítě do MŠ bez stresu. (Konzultace 13.30 – 15.00 hod.) Plakátek: ZDE

Místo: Konice, Zámek, Mateřské centrum Srdíčko
Termín: 20. 3. 2018

Ostrov rodiny a jak a kdy dát dítě  do MŠ bez stresu

NÁVŠTĚVY v Bohuslavicích BEZ OMEZENÍ

Vzhledem ke zlepšení aktuálního vývoje plošné chřipkové epidemie na území ČR a nemocnosti v Domu pokojného stáří Bohuslavice, odvoláváme opatření na ochranu našich klientů a personálu a rušíme omezení návštěv.

V postní době nejde jen o půst

Pochmurný čas. Moje vzpomínky z dětství na postní dobu jsou pochmurné. Nechápal jsem, proč je mně (a koneckonců všem, co chodí do kostela) najednou určováno, že se nemáme příliš dívat na televizi, chodit do kina, příliš dobře jíst, že se máme vyvarovat všeho, co jeví jen známku příjemnosti. Z některých kazatelen (v kostelech bez květin a se zahalenými obrazy) jsem slyšel, co všechno nesmíme dělat a jak se máme co nevíce zapírat...