Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Prázdniny s MC Srdíčko

Zveme do Srdíčka i o prázdninách.

Technika decoupage v rámci aktivizačních činností DPS Bohuslavice

Workshop ubrouskové techniky pro obyvatele charitního střediska DPS Bohuslavice u Konice a jeho zdařilé výsledky.

Přednáška První pomoc

Mateřské centrum Srdíčko zve srdečně všechny rodiče i širokou veřejnost na přednášku Českého červeného kříže o první pomoci. Ve středu 7. června od 10 hodin dopoledne. PŘEDNÁŠKA JE ZDARMA.

Místo: Konice zámek
Termín: 7. 6. 2017, 10:00 — 7. 6. 2017, 12:00

Přednáška První pomoc

Mateřské centrum Srdíčko v červnu

Předprázdninový program MC Srdíčko na zámku v Konici nabízí pravidelný program i zajímavé akce.

Pouť Charity Konice do Českomoravské Fatimy

„Charitní pouť je mimo jiné také setkáním lidí dobré vůle; těch, kteří službu poskytují, kteří ji přijímají a kteří nesou zodpovědnost." Tato slova pronesl Sv. Otec František na generálním shromáždění Charity 12.5.2015 v Římě.

Jako každý rok se tedy setkali pracovníci, spolupracovníci, kněží i uživatelé charitních služeb na pouti Charity Konice. Tento rok se setkání konalo ve středu 24. května v Českomoravské Fatimě v Koclířově u Svitav u příležitosti oslav 100. výročí prvního zjevení Panny Marie v Cova da Iria ve Fatimě v Portugalsku a svatořečení malých fatimských pastýřů.  Pro některé účastníky poutě byla tato pouť vzpomínkou na své návštěvy poutního místa v Koclířově, pro další to byla premiéra.

Letní dětská burza MC Srdíčko

Zveme na tradiční akci Letní dětská burza, která se bude konat 24. června od 8 do 13 hodin na zámku v Konici.

Den otevřených dveří MC Srdíčko

Den otevřených dveří mateřského centra proběhl v rámci Dne konického muzea v neděli 14 května od 13.00 do 17.00. Rodiče a děti čekal pestrý kreativní a zábavný program, prohlídka prostor MC Srdíčka a informace o připravovaných akcích.